keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Päivä 43

Viime päivät ovat olleet hiljaisempia, eikä juurikaan itse olla remonttia tehty. Eilen aloitti eräs maalari joka on päivisin työskentelemässä, joten ainakin tasoitusta siellä tapahtuu. Tänään kävimme ostamassa Starkista peilin vessaan + hakemassa muuttolaatikoita ja muuta pientä tarvittavaa.

Suurin uutinen tältä päivältä on se, että nyt keittiö on saapunut! Laatikoita jotka täytyy avata, katsoa mihin mikäkin kuuluu ja kasata, on "ainoastaan" hieman yli sata, joten.... ei voi muuta sanoa kuin että hommaa riittää. Jokainen joka tietää mitä on kasata Ikean tuotteita, voi kuvitella miltä urakka tuntuu / näyttää nyt. Ehkä koittaa vielä päivä, jolloin meillä on keittiö jota voi käyttää.. ehkä.


Ja tältä sen sitten pitäisi joskus näyttää:


- Sari

1 kommentti:

  1. Näyttää jokseenkin tutultu tuo laatikkokasa! ;D

    Meillä on onneksi päästy jo purkamaan ja jotain saatu seinillekin. Vinkkinä sanon jo sen, että kannattaa olla tarkkana asennuksissa, ettei tule laitettua esim. vääränkokoista hyllyä väärään paikkaan, tai vääriä jalkoja kaapin alle. Jälkikäteen on sitten hieman hankala korjata, kun kaappi on jo kiinni seinässä.. :/

    VastaaPoista