lauantai 2. heinäkuuta 2011

Päivä 32

Tänään piti olla huono sää, mutta aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta koko päivän. Oli kuuma ja välillä vähän liiankin. Vaikka talvella 30 asteen pakkasella sanotaan aina että kesällä en valita, niin on tämä remontin tekeminen kyllä melko raskasta tämmösillä keleillä. Tänään meitä olivat auttamassa äitini, Mika ja Johan. Mika ajoi nurmikon, äitini maalasi ja Johan auttoi Niklasta levyttämään sekä valamaan betonista takanalusen. Kiitos taas kaikesta avusta, se on kyllä tarpeen :) Itse maalasin myös, hioin sekä tasoitin vanhaa ovea ja ajoin myös palasen nurmikkoa kunnes tuli paarmahyökkäys.


Pihan eri kukat ja pensaat on aikoinaan istutettu hyvällä maulla, sillä kokoajan jokin uusi kukka kukkii. Mielenkiinnolla odottaa aina että mikähän kukka mahdollisesti kukkii tänä aamuna. Tällä hetkellä pionit ovat täydessä kukassaan, mutta kukkapenkissä on vielä monia erilaisia kasveja joiden kukkimista jään mielenkiinnolla odottamaan.
Muutama kuva lisää: https://picasaweb.google.com/108127064963510819470/Paiva32

-Sari

1 kommentti:

  1. Meillä sama juttu noiden kukkapenkkien kanssa. Joka päivä sieltä tuntuu pilkistävän jotain uutta, koskaan ei vain voi tietää mitä! :) Onneksi on edelliset asukkaat hoitaneet pihaa. Laittoivat meille pottumaankin valmiiksi. :D

    VastaaPoista