maanantai 13. kesäkuuta 2011

Päivät 11-13

Lauantaina helle jatkui jatkumistaan ja äitini saapui paikalle. Hän ajoi nurmikon ja siinä samalla kissa pelästyi ja kiipesi selkääni pitkin ylös. Nyt muistoksi jäivät tassun kuvat selässä ja lapaluun kohdalla josta roikkui kiinni. Onneksi ei sen pahemmin käynyt, mutta kipeää teki kauan. Lauantai oli muuten päivältään sellainen ettei juurikaan saatu mitään suurta tehtyä, luultavasti helle oli osasyy tähän. Uusi postilaatikko asennettiin ja vähän maalattiin aitaa.

Tällainen on uusi postilaatikkomme:

Sunnuntaina helle jatkui, vaikka suurimmassa osassa suomea kylmempi rintama oli jo saapunut. Maalasin loput terassin aidasta, ei siitä hieno tullut mutta näyttää edes vähän paremmalta kun sai pois auringon haalistamat maalit yms. Luultavasti tänä kesänä emme ehdi tehdä mitään terassille, joten siksi vähän laitettiin uutta maalia pintaan. Ehkä sitten ensi kesänä, suunnitelmat ovat ainakin kovat.

Tänään maanantaina olen itse ollut töissä koko päivän, mutta Niklas on ollut talolla. Tai no mitä nyt on kerinnyt olemaan, 4 kertaa on yhteensä käynyt hakemassa jotakin Vaasasta.. Nämä on näitä päiviä jolloin ei oikein mikään suju, mutta onneksi 2 apupoikaa ovat kuitenkin saaneet tehtyä omia hommiaan, niin ei työt seiso paikallaan. Ja sitä vettä on nyt sitten satanut koko viime viikon edestä... Ja jopa niin paljon että parista kohtaa on tullut sisälle (esim. kattoikkunan kohdalla), joten paikkaushommia on tiedossa!

-Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti