perjantai 5. elokuuta 2011

Päivä 66

Nyt jos koettaisi keritä jotain kertomaankin, kun ei tosiaan ole ollut aikaa edes kuvia tänne lisäillä.

Viime viikonloppuna vuokrasopimuksemme loppui, joten täytyi muuttaa pois. Meillä oli paljon kantoapua, kiitos siitä kaikille osallisislle. Meillä ei kuitenkaan talolla ollut vielä valmista, joten olemme asuneet nyt kohta viikon ajan Niklaksen veljen opiskelija-asunnossa joka on kesän tyhjillään.

Tällä hetkellä talolla on se tilanne, että kaikissa makuuhuoneissa on laminaatit ja periaatteessa 2 huoneista on valmiita, ainoastaan listat yms pienet jutut puuttuvat. Vessan saimme eilen jo ihan hyvään kuntoon, meillä on vessanpönttökin nyt asennettuna mutta vielä ei saada vesiä tulemaan altaaseen jne.

Eilen tuli myös ilmalämpöpumppu ja muurari kävi katsomassa takan paikkaa. Ensiviikolla takan olisi määrä saapua, joten nyt täytyisi päättää mitä teemme seinälle takan takana.. Keittiön rungot on kasattu ja ehkä huomenna tai sunnuntaina olisi tarkoitus koittaa saada niitä seinillekkin asti.

Tässä muutama kuva vielä lisää (menevät eilisen ja tämänpäivän kuvat hieman väärinpäin kun eilisissä keittiön kaappeja on jo kasattu, ja tämänpäiväisissä ei..) , ja loput löytyvät osoitteesta: https://picasaweb.google.com/108127064963510819470/4Augusti2011


-Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti