tiistai 31. toukokuuta 2011

31.5.2011 Talo on meidän

Talo on nyt meidän!


Tänään koitti se päivä, kun menimme pankista noutamaan shekin, ja teimme kaupat. Ja meillä on jopa avaimet taloon jo nyt!

Saimme välittäjältä lahjaksi avaimenperän ja kuvassa olevan kauniin kynttilälyhdyn. Olen itse asiassa halunnutkin juuri tällaisen, mutta nyt ei tarvitse sitä enää itse ostaa :) 


Luulimme tosiaan että myyjä pääsisi muuttamaan asunnosta vasta ensi viikonloppuna, joten olimme erittäin yllättyneitä kun saimme kuulla, että talo on nyt jo tyhjillään! Muutamia asioita piti heti ruveta hoitamaan, kuten peräkärryn osto. Kävimme heti tänään hakemassa kuvassa näkyvän peräkärryn Monåsta, läheltä Oravaista ja Uusikaarlepyytä. Reissu oli antoisa myös muutenkin, sillä myyjä antoi meille viinipullon kaupantekijäiseksi. Huomenna tosin työpäivä, joten ei vielä viitsitty sitä korkata ;)Huomenna olisi tarkoitus mennä paikan päälle ihmettelemään ja suunnittelemaan mitä ensimmäiseksi tehtäsiin. Avasimme myös tilin tänään K-rautaan, joten muutamat työkalut ja hanskat täytyy vielä huomenna hakea ennenkuin päästään tosihommiin. Sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti